Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A csapat nyári eseményei

2009.09.15

A tavalyi bajnokság vége után az első torna, amin részt vettünk, az a szokásos - bár tavaly megrendezésre nem kerülő - Kossuth Városi Juniális keretein belül lebonyolított "tornácska" volt.

Idén 4 csapat vágott neki a küzdelmeknek a focira egyébként teljesen alkalmatlan pályákon.

Első mérkőzésünkön egy vegyes csapat állt ki ellenünk, mégpedig a tavalyi bajnokság 2. és 5. helyezettjének keveréke, a Titánok és a Tardy (TIT-TAR)

Mivel mindkét csapat jó erőkből áll, így komoly mérkőzésre volt kilátás. Ennek ellenére volt egy kaput eltaláló lövésük, így nem igazán okoztak fejtörést a csapatnak, mert a védelem jól állt a lábán a csatárok pedig ellenállhatatlanok voltak.

A következő mérkőzésen a jelenlegi KHTK-ban játszó fiatalok - Jóbarátok - voltak az ellenfeleink, akik az első mérkőzésükön simán kikaptak a még náluk is fiatalabb játékosokból - a Vasutas Sk. ifistái - álló gárdától.

Nekünk sem igazán okoztak gondot, ismét magabiztos, kapott gól nélkül megvívott mérkőzésen voltunk túl.

Az utolsó mérkőzésünk a torna döntője is volt, mert a legfiatalabbak a TIT-TAR csapatát is megverték. Ugyan nekünk a döntetlen is elég lett volna, de itt is sima győzelmet arattunk, így ismét sikerült megnyerni ezt a tornát is.

A tornához kapcsolódóan még annyit, hogy a csapatban bemutatkozhatott egy új játékosunk, aki az új bajnokságban is a csapatunk tagja marad. Név szerint Surányi Tibor, aki nem játszott megilletődötten.


A fenti torna még kellemes kora nyári melegben zajlott, viszont a következő részvételünk, ami az igazat megvallva nem is torna volt, hanem egy közös kis összejövetel az Ördögök csapatával, így kakukktojás a mostani írásban.

Az egész a két csapat közötti jó kapcsolatnak köszönhető, mert ugyebár nem ez volt az első közös kajálásunk, de ennyire különleges helyen még nem tartottunk összejövetelt. A helyszín egy halastó volt, ahol egy teljes napot töltöttünk el családostul, barátnőstül együtt. A profik, meg akit érdekelt, azok a tavak közelében maradtak és bőszen várták, hogy jöjjön az aznapi fogás. Volt aki szerencsés volt, így jó sok hallal térhetett haza.

A többiek addig vagy szurkoltak, vagy pedig a sörös pult közelében táboroztak le. Dél felé jött az ebéd, amely minden egyes résztvevő számára a nap egyik fénypontja volt.

A kiadós ebéd után azért egy kis focira is jutott idő, ahol 3 fős csapatok játszottak egymás ellen, de itt természetesen csak a JÁTÉK és bohóckodás volt a lényeg

Egyedül az időjárással voltak kisebb - nagyobb problémák, mivel sem meleg, sem napsütés nem volt a nap folyamán, de ez szerencsére senkinek nem vette el a kedvét senkinek semmitől.

 


Ezt követően sokáig nem történt semmi érdekes, egészen augusztusig, amikor is 3 különböző napot töltöttünk el.

 

"1" nap...PIRTÓ:

Akik rendszeresen szokták olvasni a honlapot, azok tudják, hogy nem ez volt az első jelenlétünk a Kiskunhalas és Soltvadkert közötti kis településen, ahová ismételten meghívást kaptunk Mester Jani barátunk jóvoltából.

Ha valaki véletlen még nem olvasta az előző évit, vagy már nem emlékszik rá, akkor ide kattintva megtalálja azt.

Idén az első évhez hasonlóan ismét két csapat vett részt, vagyis a helyiek és mi.

A végeredmény ismételten lényegtelen volt - bár azért sikerült mindkét meccsen nyerni. A lényeg ugyan úgy a jó hangulaton, a baráti kapcsolatok ápolásán, valamint a pálinkafőzde aktív látogatásán volt. Reméljük, hogy jövőre ugyanott ismét megismételhetjük a jelenlegi évet.

"2" nap...KISTELEK:

2009. augusztus 20-án került megrendezésre a következő torna, amin részt vettünk. Eredetileg egy pénzdíjas tornára voltunk hivatalosak Kiskunhalasra, de az a torna sajnálatos módon elmaradt, így Kistelekre neveztünk, ahol legutóbb 5 évvel ezelőtt jártunk, mármint ami a focit illeti.

Az igazat megvallva elég macerás volt a tornán való elindulás, hiszen eléggé megfogyatkoztunk a különböző sérülések és nyaralások miatt.

Kezdődött még Vata Zsolti sérülésével, aki a nagy pályás bajnoki mérkőzésen sérült meg, még júniusban. Fodor Feri éppen nyaralni volt, tehát a védelemből mindjárt két emberrel kevesebb. Bíró Imre és Síber Mátyás az ünnepekre való tekintettel nem tudtak részt venni.

A leghirtelenebb lemondó viszont a kapusunk, Nadrai Laci volt, aki az előző napon szenvedett keresztszalag - szakadást, amit azóta már meg is műtöttek, a várható visszatérése kb. fél év múlva esedékes.

 

A tornára így két vendég játékossal vágtunk neki. Az egyikőjük a védelmet jött erősíteni, a Stressz csapatából Páll Miklós, míg a kapus posztra Berkes Attila, az Ördögök portása jött el.

Az elmondások szerint mindketten sokat tettek hozzá a csapat játékához, így ezúton is köszönjük nekik a részvételt.
Maga a torna elég érdekesen alakult, mert egy mérkőzés után kettőt pihentünk, majd egyhuzamban 5 mérkőzést kellett lejátszani a pokoli melegben megrendezett tornán.

Voltak érdekes történések a mérkőzéseken, hiszen az elődöntőben a rendező csapattal kellett megküzdenünk, ahol nem kis segítséget kaptak a bírói párostól.

Így nem volt nehéz dolgok, de mi legalább emelt fővel távozhattunk a pályáról a 3-1-es vereség ellenére. Ennek ellenére azért a harmadik helyet sikerült megszereznünk, illetve egy tálca sört is kaptunk az elődöntőben történtek miatt.

Külön elismerés, hogy  a gólkirályi cím a mi csapatunkhoz vándorolt, a szintén műtét után felépülő Suciu Viorel lőtte a tornán a legtöbb gólt.

"3" nap...KISKUNFÉLEGYHÁZA

A Titánok által 3. alkalommal megrendezett, stílszerűen Titánok Kupának nevezett tornán vettünk részt. A Kisteleki tornához képest itt már borús idő, és eső várta a csapatunkat, bár ennek azért mindenki jobban örült.

A résztvevő csapatok az alábbiak voltak:

Pálya - Söröző, Ördögök, Titánok, Stressz és természetesen mi magunk.

Mivel mi ezt a tornát már a bajnokságra való felkészülésnek tekintettük, így elég erős összeállításban jöttünk össze, így messze mi voltunk az esélyese a tornának.

Ennek ellenére minden mérkőzés hasonlóképpen zajlott le. Az elején vezetést szerezett az ellenfél, majd ezt követően a mi perceink következtek, és 4 kapott gól alatt egyik csapat sem úszta meg.

Emellett szenzációs támadásokat vezettünk, szenzációs gólokat szereztünk, így nem is volt kérdéses, hogy ismét egy trófeával fogunk gazdagodni.

A gólkirályi cím ismét Vió-hoz vándorolt, aki így igazán szép hetet zárt.

 


Egyéb dolgok:

 

A sérülésekről, felépülésekről, bemutatkozásokról már írtam, most jöjjön egy - két más stílusú dolog.

Az egyik, hogy csapattársunk Szakállas Gabi fejét végre bekötötte kedvese, így egy újabb házas emberrel bővült a csapat.

A másik, hogy augusztus elején ismét hazalátogatott Hatvani Misi Tunéziából, aki egy elég pörgős két hétet töltött itthon, amelyben mi is aktívan részt vettünk.

A harmadik pedig, hogy az új bajnokság "tiszteletére" felújítottuk a pályánk nagy részét, ami egy egész napos elfoglaltságába került a csapatnak, így az új bajnokságban már ezen a megújult pályán kerülhet sor a rangadókra.


Ezzel pedig el is jutottunk a jelenhez, ami a bajnokság, amelynek történései itt olvashatóak. 


 

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 238125
Hónap: 1146
Nap: 39