Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A XIV. Ördögök Kupáról

2011.01.10

A 2010-es év utolsó futballal kapcsolatos megmérettetése volt a hagyományos téli teremkupa az Ördögök csapatának szervezésében.

Az Ördögök csapata régi jó ismerősünk, így örömmel vettük, hogy idén is meghívást kaptunk a tornájukra, amelyet első alkalommal rendeztek meg 16 csapattal.

Mi magunk a könnyűnek igencsak nem nevezhető "D" csoportba kaptunk helyet, ahol ellenfeleink az Ördögök csapatán kívül a lakiteleki Napsugár és a Jakabszállás csapatai voltak.

Mellesleg a szomszéd csoportból is csak erős ellenfelet kaphattunk továbbjutás esetén, de nézzük előbb, hogy mi is történt a csoportban. Akik olvasták a Facebook-ot, azoknak nem mondok újdonságot...

Első találkozónkat a Napsugár csapata ellen vívtuk. Előzetesen nem is sejtettük, hogy ennyire sima lesz a találkozó, így a találkozók rövidségére "hivatkozva" minél gyorsabban megpróbáltunk gólt, gólokat szerezni, ami szerencsére sikerült is.

Ezzel annyira megleptük ellenfelünket, hogy szinte futballozni is elfelejtettek, sorra alakítottuk ki a helyzeteinket, sőt ami fontos be is lőttük őket nagy %-ban, így a vége egy nagyon sima 9-1-es győzelem lett. Jól jellemzi a mérkőzést, hogy az egy Napsugár gól is öngól volt, Döme lőtte ki a jobb alsót :D

A második körben a Jakabszállás csapata ellen játszottunk, akik az előző meccsükön 2-0-ás vezetésről buktak el az Ördögök ellen.

Ez a csapat ugyanaz, amelyet egy héttel korábban elég súlyos verésben részesítettünk a FA kupa küzdelmei során, szóval volt miért visszavágniuk.

Be is kezdtek gyorsan, vezettek ellenünk ám szépen lassan felőröltük őket és bár 4-1-nél még szereztek egy bomba gólt, arra is volt válaszunk, a vége 5-2 lett, amivel el is búcsúztak a küzdelmektől, mi pedig továbbjutottunk.

Viszont nem tudtuk, hogy hányadik helyen, hiszen a másik mérkőzésen döntetlen született, így az utolsó körben akár az Ördögök is kieshettek, mi pedig lehettünk másodikok is, ha történetesen vereséget szenvedünk tőlük.

A mérkőzésen végig vezettünk, a lefújás után mégis az Ördögök örülhettek, mert 4-3-ra diadalmaskodtak, így kéz a kézben tovább mentünk, ők az első, mi a második helyen.


A keresztbejátszásnál így tehát a "C" csoport első helyezettjével, a Beugróval találkoztunk. Róluk annyit kell tudni, hogy a torna "sztárcsapata" volt az övék, tele kiváló képességű és múltú játékossal. Éppen ezért sokan szerették volna elkerülni őket, köztük talán mi magunk is.

De ha már összekerültünk a legjobb négy közé jutásért, akkor úgy voltunk vele, hogy csak meg kellene nyerni a mérkőzést és szenzációs játékot bemutatva (mellesleg a közönség támogatást élvezve) 6-0-ra lemostuk Csíbor csapatát.

Az elődöntőben régi edzőpartnerünk a Titánok csapata volt az ellenfelünk. Az utóbbi időben nagyon megerősödtek, nem véletlen a kispályás bajnokságban való jó szereplésük.

Ezen a napon viszont nekünk jött ki jobban lépés, még úgy is, hogy emberhátrányban is játszottunk, viszont gólt akkor nem kaptunk, ami olyan lendületet adott a csapatnak, hogy végül győztesen hagytuk el a pályát.

A döntőben az utóbbi idők legkiugróbb eredményét elérő Stressz csapata volt az ellenfelünk. Az egész tornán szervezetten, hatékonyan játszottak. Elsősorban a védekezésben voltak elsőrangúak, a döntőben is csak 3 gól esett. Ebből szerencsére mi rúgtunk kettőt, így ha nem is könnyen, de megnyertük a mérkőzést és ezzel a tornát is.

Szépen búcsúztunk tehát az évtől.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 238125
Hónap: 1146
Nap: 39