Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy szomorú torna

2009.11.02

Lassan már egy éve, hogy nincs közöttünk Kertész László.

Aki ismerte, annak nem kell bemutatnom, de azért néhány szót írnék róla.

A Pusztaszeriekkel való jó kapcsolatunk, ismeretségünk elsősorban Neki köszönhető. Ő és Tóth Sanyi jó ismerősök, sőt az évek alatt nagyon jó barátok lettek.

A rendszerváltás után lett Pusztaszer polgármestere és ezt a titulust egészen 2006-ig megőrizte, tehát 4 cikluson keresztül volt a falu első embere.

Munkássága alatt a sport élet nagyot fejlődött a faluban, főleg a labdarúgás, hiszen Ő maga is nagyon szerette a focit, űzte is. Nem egyszer kellett vele farkasszemet néznie a támadóinknak, hiszen kapus volt.

Emellett a bíráskodás nehéz világát is kipróbálta, és azt kell mondanom, hogy sikerrel vette az ott felmerülő akadályokat is. Szinte nem is lehetett úgy Barátság Kupát rendezni, hogy ő ne legyen ott.

Én személy szerint egy korrekt, jó kedélyű, igazi (sport)embert ismertem meg személyében. Sajnálom, hogy az ismeretség ily rövid ideig tarthatott, viszont örülök, hogy ismerhettem Őt.

2008-ra azonban olyan kilátástalan helyzetben láthatta életét, hogy önnön kezével vetett véget szenvedéseinek, mindössze 45 évesen.

Nyugodj békében "POLGÁRMESTER ÚR"!!!


 Az emléktorna tehát megrendezésre került, aminek egyik kezdeményezői mi magunk voltunk. Úgy éreztük, hogy ennyivel tartozunk Laci emlékének.

A tornára 9 csapat látogatott el.

Mi a 4 csapatos csoportba kerültünk, ahol első mérkőzésünket a helyi fiatalokból álló együttes ellen kezdtük.

Hát a rutin különbség nagyon kijött és megszórtuk az ellenfelünket, a vége 7-1 lett, ami azt hiszem mindent elmond a mérkőzésről.

A második meccs már nehezebbre sikeredett, ott a tavalyi Tóth Bt. kupán  már megismert tömörkényi csapat ellen játszottunk.

Szívós, harcos ám sportszerű találkozót vívtunk egymással, ahol is ismét nyertünk, így 6 ponttal már biztosan továbbjutónak számítottunk.

Az utolsó mérkőzésen ismét egy helyi csapat állt az utunkba méghozzá szó szerint. Gyorsan vezetést szereztek, majd szinte vért izzadtunk, hogy egyenlíteni tudjunk. 1-1 lett a vége, pedig töménytelen ziccert alakítottunk ki.

Az elődöntőben Kertész Laci egykori csapatával a Talláros Sörözővel kerültünk szembe, ahol is az előző mérkőzéshez hasonlóan ismét 1-1 lett a végeredmény, így jöhettek a 7 méteres rúgások.

Ott mi mindegyiket belőttük, míg az ellenféltől a valamikor nálunk is játszó Rostás Bálint kihagyta, így készülhettünk a döntőre.

A döntőre, ahol a Fair Play nevű csapattal vívtunk hasonló találkozót, mint a Green Monsters ellen egy héttel korábban. Ment az adok - kapok, és estek a gólok a végeredmény itt is döntetlen, 2-2 lett.

A büntető rúgásoknál azonban nem volt szerencsénk, hiszen kettőt is kihagytunk, ezért be kellett érnünk a második helyezéssel.

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 238125
Hónap: 1146
Nap: 39