Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I. Armada teremlabdarúgó kupa

2009.02.09

2009-ben került megrendezésre az első Armada teremlabdarúgó kupa, amely mi tornánkhoz hasonlóan Tiszaalpáron került megrendezésre.

A kezdeti 12 csapatos létszám először 10-re, majd a torna napjára 8-ra csökkent. Mivel azonban előre megvolt, hogy kinek mikor jó a kezdés, így a két csoporton már nem lehetett változtatni.

A délelőtti csoportból így a Tardy és a rendező Armada gárdája jutott tovább, míg nekünk délután kellett a 4 mérkőzésünket lejátszanunk.

Az első mérkőzésen mindjárt egy elég jó gárdával találtuk szembe magunkat, akik ezzel a keretükkel most először álltak össze, és bizony a 4-2 ellenére feladták a leckét nekünk, nem volt könnyű mérkőzés.

A második találkozónk a szintén jó erőkből álló Kiskunhalas gárdája volt. Meg is szerezték ellenünk a vezetést egy elég érdekes találattal, de utána beindult a henger és 2 kihagyott büntető ellenére is simán nyertünk 5-1-re.

Következő mérkőzésünk a nyárlőrinci Napsugár csapata ellen került lejátszásra. Eddig  még nem találkoztunk velük tétmérkőzésen, pedig nem az első közös tornánkon vettünk részt.

Meg is leptek minket, mert ugyan mi szereztünk vezetést, mégis két gyors kontrából fordítani tudtak, mi pedig a félidő végéig csak egyenlíteni. A második félidőben újra gólt szereztünk, amit most még kiegyenlítettek, ám az utána lévő kettőt már nem sikerült nekik, a vége 5-3 lett.

Utolsó csoport mérkőzésünket az Ördögök csapatával vívtuk, akikkel nem ez volt az első mérkőzésünk, az utóbbi időben elég sűrűn találkozunk velük, váltakozó eredménnyel.

Most mi nyertünk, és nem is akárhogyan, hiszen simán lefociztuk őket, egy 5-0-ás eredmény mindig fölényes, főleg akkor, ha ilyen csapatot verünk meg.


 

Következhettek tehát az elődöntők, ahol az első mérkőzés az Armada - Ördögök házirangadó volt. A házigazda Armada gyorsan vezetést, majd újabb gólt szerzett. Ekkor mindenki azt gondolta, hogy az Ördögöknek már nincs esélye ezen a mérkőzésen, ám a félidő vége előtt sikerült szépíteniük, így újra nyílttá tették a mérkőzést.

A második félidőben pedig két gólt szerezve - az egyik eléggé vitatott volt - meg is fordították a mérkőzést, így óriási lélekjelenlétről tanúbizonyságot téve bejutottak a döntőbe.

A döntőbe, ahol már biztos volt, hogy Félegyházi csapattal kell összemérniük a tudásukat. A kérdés csak az volt, hogy a mumusuknak számító Tardy-val, vagy pedig velünk kell egy újabb mérkőzést játszaniuk.

Mi a legutóbbi tornán, - amit mi rendeztünk - nem kerültünk össze velük, így itt volt az esély, hogy a füves bajnokság során elszenvedett két vereségüket most megtorolják.

Volt is két góljuk, ami elég is lehetett volna ahhoz, hogy győztesen hagyják el a pályát, de csak akkor, ha mellette nem kaptak volna 4-et. Viszont kaptak, tehát egyből mehettek is a harmadik hely megszerzésért, ahol ugye a "sebzett vaddal" az Armada csapatával kerültek össze.

És hogy milyen a foci...

A sokkal motiváltabban és szervezettebben játszó Tardy gárdája legyőzte, az esélyesebb, előzetesen a torna megnyerésére is pályázó házigazdákat. Ezzel a sikerükkel beállították a 2008-as Barátság Kupán elért eredményüket, ismét 3-ik helyen végeztek.

A döntőre egy kicsit más felállásban léptünk pályára, mint ahogy a nap folyamán kiálltunk, hiszen két játékosunknak egyéb elfoglaltságuk miatt az elődöntő után távoznia kellett.

Szerencsére a csapat ezen játékosok nélkül is hozta a győzelmet, bár nem olyan simán, mint csoportmérkőzést, de a 3-2-es győzelem, és ezzel az első helyezettnek járó kupa is a csapat birtokába került, amely az idei évben az első torna győzelmünket jelentette.

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szerencse!

(Döme!, 2009.02.09 16:44)

Őszintén megmondom h csak azért nyertük meg a döntőt mert érkezett a csapatba egy idegenlégiós kapus aki csak kettő gólt kapott és nem többet! Remélem érted Lacika!:):):):):)

 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 238125
Hónap: 1147
Nap: 40