Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kisteleken jártunk augusztus 20-án

2010.08.29

Gyönyörű szép napsütéses, ám tikkasztó hőség jellemezte az idei államalapítás ünnepét. Az időjárás állapota tehát tökéletes volt arra, hogy egy jó hangulatú, eredményes tornán vegyünk részt.

A reggeli elindulással ugyan voltak kisebb-nagyobb problémák, de szerencsére időben megérkeztünk Kistelekre. A sorsolásról lemaradtunk, így helyettünk húztak, méghozzá a lehető legerősebb csoportba.

Kezdésként mindjárt a Csengelei tornákról jól ismert Fecskefészek csapatával játszhattunk. Jó képességű, eredményes focit játszó csapatról van szó, minket is többször megvertek már.

Most is kiélezett csata folyt a pályán, szerencsére egy buta kiállítás utáni emberelőnyös szituációból gólt szereztünk, így 1-0-ra nyertünk, amely eredmény megadta a lökést a továbbiakra.

A következő találkozón egy Sándorfalvi csapattal játszottunk, a szó legszorosabb értelmében, hiszen 7-0-val kiütöttük őket.

A 3. fordulóban játszottunk a csoport, és a torna talán legerősebb csapatával a Micro Meat-tel. Egy gyors gól váltást követően a végeredmény 1-1 lett. Igazából egyik csapat sem adott ki magából sokat, tartalékoltunk a további mérkőzésekre, mert egyre melegebb lett az idő.

Az utolsó meccsen a Fedá-val játszottunk egy 2-2-es döntetlent. A történethez hozzátartozik, hogy bírói segédlet nélkül az életben nem egyenlítettek volna.

A kieséses szakaszban a legjobb 8 csapat között a Vadrózsákkal találkoztunk. A játékvezetés színvonala itt sem volt a legjobb (egy egyértelmű kezezést nem vett észre a bíró), de mi sem játszottunk csúcsformában. Ennek ellenére nyertünk 2-1-re.

A döntőbe jutásért pedig azzal a csapattal kerültünk össze, akiktől tavaly egy pikáns, parázs hangulatú mérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedtünk, mellesleg a torna szervező csapata volt.

A találkozón aztán megszundítottak, és 7 perc alatt HÁROM gólt rúgtunk nekik, ahonnan már nem tudtak felállni. A vége 4-1 lett, így duplán élvezetes volt ez a győzelem.

A döntőben aztán ismét a Micro Meat gárdájával kerültünk össze, de addigra a csapat teljesen elkészült az erejével, így két gólos vereséget szenvedtünk.

Ennek ellenére szép eredményt értünk el azzal, hogy 15 csapat közül a második helyet szereztük meg.

A torna legjobb játékosa csapatunkból került ki Szakállas Gábor személyében.

 

 

A mappában található képek előnézete Csapatkép Jakabszállásról

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 238122
Hónap: 1144
Nap: 37