Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stagnáló eredmények az utóbbi tornákon

2010.08.08

A nyári hónapokban szokás szerint az egy napos tornáké a főszerep csapatunk életében. Így volt/van ez ebben az évben is, bár idén nem indultunk annyi megmérettetésen, mint az utóbbi években.

A sor a Csengelén megrendezett Gól Söröző kupával indult. Erre a tornára egy bomba erős kerettel vágtunk neki, minden játékosunk aki a téli jakabszállási bajnokságban és a Kistérségi Bajnokságban meghatározó játékosa volt csapatunknak tiszteletét tette.

Az első mérkőzéssel nem is volt gond, mert a kezdeti tapogatózás után egy nagyon sima győzelmet arattunk.

Rögtön ezután - majd a sorsolás szeszélyének köszönhetően még kétszer - ismét pályára léptünk, ahol is egy szegedi baráti társasággal játszottunk. A mérkőzés képe alapján legalább két számjegyű gólkülönbséggel kellett volna nyernünk, de egy szerencsétlen szituáció után gólt kaptunk és 1-0-ás vereséget szenvedtünk.

A hátralévő két mérkőzésünket, ha nem is simán, de nyertük. A vereség viszont döntőnek bizonyult, mert pontazonosság mellett az egymás elleni eredmények számítottak. Így viszont be kellett érnünk a második hellyel. A torna végén a szokásoknak megfelelően egy finom zúza pörkölt mellett tartották meg az eredményhirdetést.

A torna legjobb játékosa csapatunkból került ki, Suciu Viorel személyében.

 

A következő meghívásunk Pusztaszerre szólt a szokásos Tóth Bt kupára.

Erre a tornára egy igen csak szedett vetett csapattal mentünk el, két vendég játékost is hívnunk kellett, cserénk pedig nem is volt.

Ennek ellenére a csoportot 100%-os teljesítménnyel nyertük meg, sőt az eredményes játék mellé még látvány és csapategység is társult.

A másik csoportból érkező ellenfelünk sem volt akadály az elődöntőben, sima 4-1-es győzelemmel jutottunk a döntőbe.

Megemlíteném, hogy ez volt a 6-ik Tóth Bt kupa, amiből 5-ön részt vettünk és ebből ezzel együtt 4!-szer kerültünk a döntőbe, viszont megnyerni eddig egyszer sem sikerült.

Sajnos most sem, pedig az esélyünk meg volt rá.

A döntőben a csoportban már legyőzött, megyei másodosztályban szereplő pálmonostorai ificsapattal találkoztunk.

Az utolsó mérkőzésre sajnálatos módon már csak 4 mezőnyjátékossal tudtunk kiállni, hiszen egyik vendégjátékosunk Páll Miklósnak családi elfoglaltság miatt haza kellett mennie.

Ezt látva az ellenfelünk nagyon sportszerűen hozzáállva a tényhez 5+1-ben állt ki, amivel igencsak megnőttek az esélyeik.

A mérkőzésen aztán ebből vajmi kevés látszódott, taktikusan, sokat passzolva nem igazán találtak rajtunk fogást. Még a vezetést is megszereztük, de egy védelmi hiba miatt gólt kaptunk így büntetőkre került sor.

Ott rögtön az elsőt kihagytuk, és mivel az ellenfelünk belőtte az összes büntetőjét, így a tornát ők nyerték meg.

Különdíjat ismét kaptunk, méghozzá kettőt. Az egyik a gólkirály cím volt, amit Fodor Ferenc kapott meg. Emellett még a legjobb kapusnak járó díjat is elhoztuk.

 

Ezzel át is léptünk augusztus hónapra, amikor is a IV. Titánok Kupán vettünk részt Kiskunfélegyházán.

A kilenc csapatos részvételével megkezdődő tornán a Titánok, Stressz, Tóth Bt hármassal kerültünk össze.

Az első mérkőzésen a Titánok ellen kezdtünk, akik ellen nagyon akadozott a gépezet. Hiába támadtunk többet egy fura góllal mégis ők szereztek vezetést, amit nem sikerült kiegyenlíteni, sőt egy kontrából egy újabb gólt kapva 2-0-ás vereséget szenvedtünk.

A következő találkozó a Stressz ellen zajlott, ahol is egy megerősödött Stressz volt az ellenfelünk. Ez mondjuk sokáig nem látszódott a mérkőzésen, mert a második félidő felénél már 5-1-re vezettünk, ott azonban egy rövid zárlatot követően hirtelen 5-4-re módosult az állás, a vége is ennyi lett.

A harmadik fordulóban a Tóth Bt-t viszont simán vertük meg, már a félidőben négy góllal vezettünk, amit a második játékrészben még eggyel megtoldottunk.

Itt egy közel másfél órás szünet következett, ugyebár a másik csoportban 4-gyel több mérkőzést játszottak, mint nálunk.

Az elődöntőben aztán a Variens csapatát kaptuk, akikkel szintén játszottunk már néhány nagy derbit.

A forgatókönyv hasonló volt, mint a Stressz meccsen látottak, annyi különbséggel, hogy itt 3-0-ra vezettünk és 3-2 lett a vége.

A döntőben ismét a Titánokkal csaptunk össze, és megint egy szerencsétlen góllal  kaptunk ki.

Különdíjat ismét szereztünk, megint a legjobb kapuscímet nyertük el.

 

 

 

A mappában található képek előnézete Csapatkép Jakabszállásról

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 238125
Hónap: 1146
Nap: 39