Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VII. Gól Söröző kupán jártunk

2009.11.02

2009. október 17-ét írtunk, amikor reggel 9 órakkor elindultunk Csengelére. Előtte a Vasutas pályán játszottunk egy bajnokit a Pálya - Söröző ellen, ahol is 11-0-ra nyertünk.

De most inkább a VII. alkalommal megrendezett Gól Söröző kupáról lesz szó.

Legutóbb Csengelén a 2009-es falunapon szerepeltünk nem is oly régen. Mivel jó benyomásokat szereztünk az ottani közegről, emberekről, szívesen mentünk vissza ismét.

Ez alkalommal 5 csapat fogadta el a szervező meghívását, viszont csak 4 csapat jelent meg, Szegedről sajnos nem tudtak elszakadni az onnan nevezett csapat tagjai.

Így az eredetileg tervezett 2*15 perces félidők, 2*20 percre lettek emelve, ezzel is növelve a játékidőt, amely a hiányzó csapat kiesésével keletkezett.

Mivel a bajnoki mérkőzésünk miatt késve sikerült megérkezni, ezért mi rögtön két mérkőzést játszottunk egymás után.

Az első mérkőzésen a kiskunmajsai Green Monsters ellen léptünk pályára.

Mivel nagy pályás szabályok szerint zajlott a torna, így eléggé paprikásra, néhol durvára sikerült a találkozó. Nem egyszer becsúszva mentettek a játékosok az ellenfelek elől, ami miatt rengeteg faultot fújt le a játékvezető.

Ennek ellenére azért sikerült nyerni, méghozzá 4-2 arányban.

 

A második mérkőzésünk a félegyházi bajnokságból jól ismert Devils ellen zajlott, akik egy-két helyi játékossal is kiegészültek.

Ez meg is látszott a teljesítményükön is, mert a 4. helyük ellenére is megnehezítették az összes csapat, így a mi dolgunkat is.

A végeredmény 3-1 lett ide.

Az utolsó mérkőzésünkön a kisteleki Fecskefészek csapatával találkoztunk. Velük az augusztusi kisteleki tornán és a Csengelei Falunapokon is találkoztunk.

Mivel mindkét esetben vereséget szenvedtünk, jöhetett (volna) a visszavágás. Ez sajnos nem jött össze, mert érthetetlen módon összezuhant a csapat, az első félidőben teljesen odaadtuk a meccset (0-4).

A másodikban aztán rúgtunk egy gólt, de ez édeskevés volt az üdvösséghez. Mondjuk az más kérdés, hogy az első percben, ha nem kapufát rúgunk, amiből az ellenfél utána megszerzi a vezetést, hanem gólt, akkor másképpen is alakulhatott volna a mérkőzés.

Így 6 ponttal a második helyen zártunk.

A jelenlévő csapattagok névsora:

Karsai Szabolcs, Tóth Sándor, Suciu Viorel, Dömötör Sándor, Szakállas Gábor, Surányi Tibor, Fodor Ferenc.

Egy kis öröm az ürömben, hogy ismét nagyon finom ebédet kaptunk, és a legjobb játékosnak járó különdíj csapatunk egyik játékosához, Suciu Viorelhez került.

Reméljük, hogy a következő évben már a győztesnek járó díjat is átvehetjük.

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 238125
Hónap: 1147
Nap: 40