Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Két mérkőzés szerdáról

2010.04.21
A tavaszi 3. forduló első két mérkőzésére került sor 21-én délután.

Az első mérkőzés a bajnoki aranyéremért folytatott versenyfutásban aktívan résztvevő Ördögök és a Variens csapatai között zajlott le.

Egy tipikus 6 pontos mérkőzésről volt szó, egy esetleges Ördögök győzelem azt jelentette volna, hogy behozzák a több mérkőzésből adódó pont hátrányukat, míg a Variens győzelemnél a vesztett pontokat tekintve két győzelemnyi fórba kerülnének aktuális ellenfelükkel szemben.

A mérkőzésen álomszerűen kezdett az Ördögök csapata, mert gyorsan két gólos előnyre tettek szert az enerváltnak tűnő Varienssel szemben. Ezt követően gyors kontrákra építkeztek, de a számításokba valahol mindig hiba esett.

A félidő közepe felé pedig úgy tűnt, hogy végképp összeesik a Variens, mert egy jogosan megítélt büntetőt hagytak ki.

Ám a sors végül mégis kegyes volt hozzájuk, mert az Ördögöknek addig kitűnően védő fiatal kapusa két borzasztó gólt kapott, amivel máris egyenlő volt az állás, sőt közvetlenül a félidő lefújása előtt még egy gólt összehozott a Variens támadó egysége, azaz megfordították a mérkőzést.

A második játékrészben gyorsan egyenlített a tiszaalpári alakulat, és innentől kezdve lett igazán izgalmas a mérkőzés, mindkét csapat a győzelemre hajtott és rengeteg helyzet kimaradt, főleg a kapusaiknak köszönhettek sokat a társak.

A végére aztán két kontratámadásból bevitt két találatot a Variens, így két gólos győzelmet aratott 5-3 arányban.A nap másik mérkőzésén ismét az Ördögök léptek pályára, ezúttal az idei szezonban csalódást keltő helyezést, és játékot is bemutató Sanghai Casino ellen léptek pályára. Az előző vereséget kicsit nehezen viselték, és játékba is nehezen lendültek a tiszaalpári fiúk, sokáig 2-1 volt, de a végére mégis csak hozták a kötelező győzelmet, és még a gólkülönbségükön is sikerült valamelyest javítaniuk, a vége 5-1 lett.

 

A kimaradt hétméteres videója:

 

A mappában található képek előnézete Pár kép a bajnokság tavaszi mérkőzéseiből

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< December / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 137375
Hónap: 896
Nap: 35