Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fodor Ferenc

2008.04.01

Fodor Ferenc: (FERIKE)

szül.: 1983. 03. 11.

poszt: védő/középső emberke

mezszám:

magasság/súly:

kedvenc csapat: Real Madrid

kedvenc játékos/példakép:

magamról:

 

Hát mit is írjunk Ferikéről?

Mivel ez lehetne költői kérdés, így akár egy nagy adag semmi is kerülhetne az adatlapjára.

Azonban nem vagyunk ilyen gonoszok vele, így nem hagyjuk üresen ezt a helyet.

Feri már gyerekkorában a labdarúgás felé kötelezte el önmagát. Nem volt nehéz, mivel a szülői ház tőszomszédságában állt a Honvéd Sporttelep, amelynek több szakosztálya is volt. Mivel a box-hoz túl kicsi volt (ámbár harcias), a sakkhoz meg...mondjuk úgy, hogy nem elég türelmes, így a labdarúgás mellett tette le a voksát.

Szépen végig is járta a korosztályos csapatokat, míg nem egy szép nap a felnőtt csapat edzésén találta magát. Tette ezt úgy, hogy a katonaságnak még a közelébe sem került, hála a magasságosnak. Ennek ellenére nem lehetett panasz rá, hiszen ontotta a gólokat, pedig nem volt egy tipikus csatár alkat.

Később egy időre felhagyott a labdarúgással, mikor Ausztriában vállalt munkát. Amikor hazatért már nem az akkorra KHTK néven futó csapat alkalmazásába állt, hanem kispályás csapatot alakított ( 2222 - azaz négy kettes - Kávézó néven), és Fülöpjakabra tette át székhelyét a nagy pályás karrierjében.

Továbbá kis pályán még játszott a Bulls-ban, ahol nem teljesítette be a hozzá fűzött reményeke, ami azonban legkevésbé sem rajta múlott.

Ezt kihasználva pedig sikerült a csapatunkhoz csábítani őt. Vele egy nagyon jó játékosra tettünk szert, talán a legfegyelmezettebben játszó játékosa a Félegyházi, de mondhatom tán a környék kispályás labdarúgásának. Az más kérdés, hogy időnként elveszíti a fejét. A bal lába pedig különösen életveszélyes az ellenfél kapusaira nézve.

vissza előre

 

who's online

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< December / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 159128
Hónap: 2788
Nap: 56