Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A téli 8-2 visszavágója (Mono-Pool Team - Stressz)

2008.05.05

Stressz - Mono-Pool Team

1-4

Ezen mérkőzésünket is "rangadónak" lehetett minősíteni, hiszen ellenfelünk nem sűrűn győz le minket, de agresszív, futós játékukkal minden csapatra - így ránk is - veszélyt jelentenek. Egyetlen előnyünk talán ellenfeleinkkel szemben, hogy mi jobban ismerjük a Stressz csapatát, mert baráti kapcsolatban vagyunk a tagjaikkal.


 

Szóval a mérkőzés...

A kezdőcsapatunk a következő volt:

Nadrai - Tóth, Bíró - Fodor, Dömötör - Csikós
Csere: Hatvani

Egyetlen célunk az volt, - látva a felállást - hogy minél előbb gólt szerezve megzavarjuk ellenfelünket, vagy legalábbis elérni azt, hogy ők maguk nekünk ne rúgjanak gólt, hiszen akkor nagyon nehéz lett volna egyenlítenünk.

Ennek megfelelően biztos labdatartásból próbáltunk helyzeteket kialakítani, amik jöttek is szépen, de gólt - az utóbbi időkhöz hasonlóan - ismételten nem akartunk tudni szerezni.

A gólcsendet végül nem mi, hanem Páll Miki - a Stressz csapatkapitánya - törte meg, hiszen egy centerezést követően kíméletlenül a kapuba passzolta a labdát...

Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy a sajátjába sikerült ezt lőnie, bár mentségére legyen mondva, hogy hátulról szorongatták, tehát ha ő nem, akkor Dömötör Sanyi szerzi a vezető gólt.

Ezt követően elkezdett támadgatni ellenfelünk is, viszont inkább csak ívelgették a labdákat, mintsem okosan kijátszották volna a szituációkat. Az is meglepő volt játékukban, hogy nem támadtak le minket, hanem fegyelmezetten visszazártak a saját térfelükre, így a "tili-toli" játék tovább folytatódott.

Egészen addig, amíg Dömötör S. nem kapott egy jó labdát, majd ezt követően két szép csellel elküldte a rárontó védőket, majd a kapussal szembenállva sem hibázott. (2-0)

A második gólunk után esett a Stressz legnagyobb helyzete, viszont a jobb alsóba tartó lövést kapusunk védte, majd a róla kipattanó labdát is sikerült menteni.

A félidő slusszpoénja is hozzánk - pontosabban Csikós József nevéhez - fűződött, hiszen egy nagy kavarodás után bepattogott róla a labda, így 3-0-val fordultunk.


A második félidőből 4 szituációt szeretnék kiemelni, ami megtörte az amúgy elég hajtós, de elég gyenge színvonalú találkozót.

1: a Stressz gólja. Abszolút védelmi hibából jött össze, azaz a csapat összes tagja - kezdve a kapusunktól - hibázott, így megérdemeltnek is lehet nevezni a kapott gólt.

2: a mi gólunk. Kb. 10 perccel a lefújás előtt esett, hasonló körülmények között, mint a harmadik találatunk, a gólszerző ismét Csikós volt.

3: 4 perccel a vége előtt hetest rúghatott a Stressz. A büntető abszolút jogos volt - egy hátulról történő lökés előzte meg. A végrehajtás céljából az ellenfelünk kapusukat jelölte meg, de a jobb felső felé tartó lövését Nadrai kapus védte, így szögletrúgás következhetett.

4: 1 perccel a hetes után...újabb hetes a Stressznek! Azt kell mondani, hogy ez is jogos volt - kezezés -, a labdának pedig ismét Norbika állt oda. Ekkor már középre tartott a lövés, de kapusunk most nem mozdult el, így ismét hárított. A kipattanóból még ugyan gólt tudott volna szerezni a hibázó játékos, de érthetetlen módon elfordult a labda elől, így - bár végül a kapufa hárított - oda lett a nagy helyzet.


Ezzel vége is lett a mérkőzésnek, amit egy ritka gyenge játékkal, de végülis sikerült megnyerni, így továbbra is tartjuk a második helyünket a táblázaton.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 233289
Hónap: 1964
Nap: 53