Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eredményhirdetés történéseiről

2008.06.26

Az eredményhirdetésre 2008. június 26-án került sor Kiskunfélegyházán a Városi Ifijúsági Sportelep területén (ismertebb nevén KTK pálya). Eredetileg nem ez az időpont volt kitalálva, hanem - állítólag - július 4-e. Ennek ellentmond szerintem az oklevélen feltüntett időpont, amelyen június 27-e áll.

A hivatalos verzió szerint azért nem az utolsó forduló után, vagy az azt követő nap történt meg az eredményhirdetés, mert senkinek sem lett volna jó az időpont. Ehhez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy...

1: rajtunk kívűl még 7 csapat gondolta úgy a 17-ből, hogy résztvesz az eredményhirdetésen. Kvázi a bajnokság fele vagy nem ért rá, vagy meg sem hívták őket.

2: ha megrendezték volna az utolsó forduló után, talán nem marad el 2 mérkőzés is, valamint akkor minden csapat ott volt, tehát gond nélkül meg lehetett volna szervezni az egészet.

3: ha megvolt az időpontja az eredményhirdetésnek, akkor miért kell 2 perccel a díjátadó előtt megírni az okleveleket, tudván azt, hogy mindenki ment volna az esti orosz - spanyol meccset nézni.

Végül aztán a 19 órára meghirdetett kezdésből hirtelen 19:30 lett.

Az végső sorrend ismertetése előtt még meghallgattuk Katona Andor mondjuk úgy évértékelőjét, amely egy kisebb fajta statisztikából állt. Ezek itt olvashatók.

Megjegyzés:

Fodor Ferivel azon tanakodtunk, hogy vajon azért nem kezdődött e meg hamarabb az egész, mert Andor ezt a beszédet írta. Én láttam a papírt. Azt tuti akkor írta. Mikor ezt konstatáltuk "mosolyogtunk" egy kicsit.

A bajnokság végeredménye ide kattintva megtekinthető, így nem is sorolnám el, hogy ki hanyadik lett. Egy érdekességet azonban megemlítenék. Az első 10 kihívott csapatból mindösszesen a 16. és a 9. helyezettek (Tardy, Rapid) voltak jelen.

Ennek köszönhetően legalább gyorsan pörögtek az események, és azért el is jutottunk a második helyezett csapathoz, és mi is átvehettük jól megérdemelt trófeánkat. 

A csapatok közötti "barátság" jeleként említeném meg, hogy az első helyen végzett Áfész csapatát szerintem még saját maguk sem tapsolták meg. Vagyis ennyit arról, hogy a tömegsport mit is jelent a városban.

Ezzel tehát véget ért ez a botrányoktól sem mentes és végig elég feszültnek, mi több felkészületlennek tűnt az egész bajnokság. 
Itt elég csak azt megemlíteni, hogy a pályák nem voltak tökéletesen felfestve, az idény végére már nem nyírták a pályát, vagy legalábbis nem teljesen, a pályákat nem locsolta csak a jó isten, néha égi áldás formájában.

Folytatás jövőre...vagy lehet, hogy mégsem? Mivel senki nem tudta megmondani, hogy szeptembertől mi lesz, így csak sötétben tapogatózik mindenki, de az valószínű, hogy nem marad a város kispályás bajnokság nélkül, sőt lehet, hogy nem csak egy lesz... De ez a jövő zenéje.

-->


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 237744
Hónap: 1252
Nap: 51