Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mono-Pool - Malom Kft

2008.04.28

MONO-POOL TEAM - MALOM KFT.

6-1
(1-0)

 

Az őszi mérkőzés vége: 7-3

Az őszi eredményt figyelembe véve sima mérkőzésre is számíthattunk volna, viszont félévvel ezelőtt is nyögvenyelősen sikerült a meccset megnyerni, hiszen ellenfelünk már kétszer is vezetett.

 


 

 

 

 

A mostani mérkőzésre körülményeinkhez képest igazán jól ki tudtunk állni, a múlt héthez képest csak Dömötör S. nem volt jelen, de Szakállas G.,  Bíró I. és Kanyó J. a csapat rendelkezésére állt, így igazán jó felállást tudhatunk magunkénak.

A kezdőcsapat tehát valahogy így nézett ki:
Nadrai - Tóth S., Bíró I. - Fodor F., Szakállas G. - Csikós J.

A mérkőzés elején szinte csak mi támadtunk, ellenfelünk egyetlen valamire való helyzete nem sokkal a félidő vége előtt alakult ki.

Eközben mi sorra alakítottuk ki a helyzeteket, szinte egymást érték a lövések, keresztbe előtt labdák, szögletek, bedobások, azonban a félidő közepéig semmi sem ment be, pedig tényleg hajtottunk.

Ekkor azonban a sokadik sarokrúgásunk után Fodor F. érkezett jó ütemben és a kapuba továbbította a Szakállas által belőtt labdát. (1-0)

A gól után nem nagyon változott a mérkőzés képe, mi alakítottuk ki a helyzeteket, de gól nem született ezekből, pedig volt olyan, hogy 1 méterről kellett volna berúgni a labdát, de nem sikerült.

A félidő krónikájához még hozzátartozik, hogy a Malom csapatából Kovács A.-t a bíró végleg kiállította.

 


 

 

 

 

A második félidőben a Malom csapata támadólag lépett fel, szerettek volna minden áron egyenlíteni, mi pedig természetesen az ellenféltől megszerzett labdák után kontratámadásokból gólt szerezni.

Sokáig azonban csak helyzetekig jutott mindkét csapat, a legnagyobb a Malom csapata előtt adódott egy kapufára lőtt labda képében.

A félidő közepén aztán góllá érett a taktikánk - bár előtte kb. már 3 gólt lőhettünk volna - és Bíró I. szerencsés körülmények között a hálóba lőtt. (2-0)

A második gól után nem sokkal kiállításra került sor, és ennek ismét a Malom csapata volt a szenvedő alanya, Kakast állították ki szövegelésért, amelyet aztán rövid időn belül Bíró I. használt ki, megszerezve harmadik gólunkat. (3-0)

Innentől kezdve már könnyebb volt a meccs - az egyébként nagyon szívósan játszó ellenfél ellen - és még az első félidőhöz képest is több helyzetünk volt, de szinte minden százszázalékos helyzetünk kimaradt.

A vége előtt 10 perccel az előző mérkőzésünkün 3 gólt szerző Gazda is beállt és ismét nem hagyta otthon a góllövő cipőjét, ugyanis rövid időn belül kétszer is eredményes volt, így az állás 5-0-ra változott.

Az utolsó gólunkat - amely előtt ismételten töménytelen helyzet maradt ki - Szakállas G. szerezte, mely egy ritkán látható nagy gól volt, könyörtelenül kilőtte a kapu bal felső sarkát (6-0)

A végén ellenfelünk megszerezte a becsületgólját, tegyük hozzá sokat dolgoztak érte, de a mi "butaságunk" is kellett hozzá.

Ettől eltekintve azért ha nem is simán, de hoztuk a kötelező győzelmet, így - szerény számításaim szerint, illetve a meccs eredmények ismeretének hiányában - gólkülönbséggel ugyan, de vezetjük a tavaszi tabellát.

Néhány eredmény a többi pályáról:

Armada - Áfész 3-2
Tűzoltók - Retro 1-0
Stressz - Rapid 2-0 (15 perc után)
PG - Aranypáva 1-0 (10 perc után)
Bokafogó - Postás 1-0 (10 perc után)

FIGYELEM: A 20. FORDULÓ A MAJÁLIS MIATT SZERDÁRA ELŐREHOZVA!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< December / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 137360
Hónap: 889
Nap: 33