Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Két meccsünk volt vasárnap Csongrádon

2010.12.06

Vasárnap két meccsel folytattuk csongrádi "menetelésünket".

Ellenfeleink a Foci 2000 és a Garden Plusz csapatai voltak, amely gárdák az amatőr kategóriában próbálnak meg minél előkelőbb pozícióban végezni.

Első mérkőzésünkön a jobbiknak tartott - a tabella szerint legalábbis - Foci 2000 csapatával kezdtünk.

Az előző heti mérkőzésekhez képest egy személyi változás (egy Páll Miki - Szakállas Gabi csere) történt.

A mérkőzés első játékrészében inkább ellenfelünk dominált, viszont komoly helyzetbe nem kerültek, ellenben mi is csak egy kontra szituáció végén és egy sarok rúgás utána alakítottunk ki helyzetet.

A második félidőre feltoltuk a védekezésünket, így hamarabb szereztünk labdát és többet is volt nálunk, mégis két eladott labda után szereztünk két gólt Szakállas Gabi által, így végül is sima győzelmet arattunk.

 


 

A fél órás pihenőt követően a Garden Plusz gárdájával találkoztunk, akik eddig nem brillíroztak a bajnokságban és ez majdnem vissza is ütött a mérkőzés folyamán.

Igazat megvallva jól kezdtük a meccset elég gyorsan sikerült gólt lőnünk - ismét Szaki volt a találat szerzője -, de utána leültünk és a második félidőben olyan történt, ami eddig ebben a bajnokságban még nem: gólt kaptunk!

Ebben az időszakban nagyon kapkodva játszottunk, a csapat legjobbja pedig Karsai Szabi  volt, aki szenzációs védésekkel óvta meg a kaput egy újabb góltól. A krízis időszakot azonban átvészeltük, és egy szögletrúgást követően sikerült Fodor Feri révén gólt szereznünk, amit a mérkőzés végéig meg is őriztünk, így továbbra is 100%-osan állunk a bajnokságban.

A következő forduló sorsolása, a második forduló eredményei és a bajnokság állása az alábbi linkre kattintva letölthető.


http://data.hu/get/3263005/melleklet2.zip

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< December / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 214911
Hónap: 3858
Nap: 126