Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az idei év első vereségéről

2010.12.16

A jakabszállási bajnokság 4. fordulójában az igencsak bajnokesélyes, sőt elég jó formában lévő Sziasztok csapatával találkoztunk.

Eddigi mérkőzéseinken általában mi kerekedtünk felül, de az utóbbi időben egyre szorosabb mérkőzéseket játszottunk egymás ellen, a tavalyi különösen pikánsra sikeredett.

Mint a korábbi cikkben is olvasható, azon a mérkőzésen mi domináltunk soha nem engedtük, hogy ellenfelünk egyenlíteni tudjon. Szorosan fogtunk embert, mégis viszonylag kevés szabálytalansággal megúsztuk a meccset.

Most szintén keveset szabálytalankodtunk, viszont a félidei 4-1 sajnos most a Sziasztoknak kedvezett.

Pedig a mérkőzésre elég jó felállásban tudtunk kiállni. Igaz, hogy Vio nem volt, viszont igazoltunk egy legalább olyan jó játékost, a bugaci felnőtt csapat kapitányát, Szabó Norbertet. Idén először Horváth Attila (Hori) is el tudott szakadni a munkahelyéről, így szinte tényleg a teljes csapatunkkal próbáltuk felvenni a versenyt.

Ennek ellenére csapnivalóan kezdtük a mérkőzést. Egy szöglet szituációt, valamint egy kérdéses büntetőt követően 2-0 volt az állás, nem ide.
Innen kezdve kezdtünk éledezni, de a támadásainkban nem volt átütő erő, sőt a mezőnymunkák is csapnivaló volt, rengeteg hibával játszottunk.

Ettől eltekintve akár egyenlíthettünk is volna, hiszen rúgtunk kapufát is, de valamiért a mai nap folyamán semmi sem jött össze. Kaptunk mindjárt két gólt ennek tetejébe, és akkor úgy tűnt, nagy verés lehet a vége.

A félidő lefújásának pillanatában aztán sikerült szépíteni, így volt némi sansz.

A második játékrészre feljavultunk, kétszer is feljöttünk 1 gólos hátrányba, viszont egyenlíteni sohasem sikerült, sőt a végére eléggé elfáradtunk, hitehagyottak lettünk, így nem okozott meglepetést a három gólos vereség.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 167087
Hónap: 3628
Nap: 97